top of page

Wij gaan Indiase kookworkshops geven!

We denken er al een langere tijd over na om onze favoriete Indiase smaken met andere te gaan delen, het liefst wilden we dit op locatie gaan doen. Alleen door de hele situatie waar we in zitten, hebben we besloten om gewoon online vast te beginnen. Vanaf januari 2021 gaan we dus samen online Indiase kookworkshopsgeven, wel met een Nederlands tintje, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Benieuwd? Lees dan vooral verder.

Wie zijn wij?

Mij ‘Daniëlle’ kennen jullie natuurlijk van Hey Groentje, maar wie jullie nog niet kennen is mijn vriend Amit. Hij woont nu vijf jaar in Nederland en naast dat ik verliefd op hem ben geworden, ben ik dat ook op de Indiase keuken. De afgelopen drie jaar dat we elkaar kennen, hebben we samen ontzettend veel geëxperimenteerd in de keuken en nu is het tijd om deze smaken met jullie te gaan delen.

Hoe werkt het?

Koken is al niet voor iedereen weggelegd en Indiaas koken zal al helemaal anders zijn dan dat je gewent bent. Maar weet dat het moeilijker lijkt dan dat het is, je moet alleen weten wat je moet doen. En daarom gaan we in anderhalf uur tijd gezamenlijk online koken. Wij geven je tips en mocht je vragen hebben, kan je deze direct via de chatfunctie stellen, zodat wij ze voor je kunnen beantwoorden.

De sessies worden online gehouden en je kan gezellig in je eentje meedoen, maar ook met je partner, vriend(in) of je kinderen.

Wat gaan we koken?

We zullen blijven variëren tussen verschillende gerechten en de moeilijkheidsgraad. Van een uitgebreid menu, tot meerder kleine gerechten, snacks of juist een ontbijtgerecht. In de shop vind je alle beschikbare datums, wanneer je erop klikt zie je ook direct wat we gaan maken en kan je eventueel een ticket bestellen. Twee weken van tevoren ontvang je vervolgens de bijbehorende boodschappenlijst.


Wees er snel bij, want we hebben voor de try out nog maar een paar plekken. Scoor hier je ticket!


Kosten

Voor de try out op zaterdag 16 en zondag 17 januari betaal je € 5,00, daarna ga je € 12,50 voor een workshop betalen.


Een deel van dit geld reserveren wij, zodat we daarmee iets terug kunnen doen voor de Indiase bevolking. Ons eerste doel is het bouwen van een bibliotheek in het dorpje waar de vader van Amit vandaan komt.

We zullen hierover natuurlijk updates geven!


Indiaas starterspakket

We proberen zoveel mogelijk kruiden te gebruiken die je ook in de supermakrt of in een toko kunt kopen. Maar omdat alle kruiden misschien niet voor iedereen even makkelijk te verkrijgen zijn, bieden we ook een Indiaas starterspakket aan, met alle kruiden die je nodig kan hebben tijdens onze workshops.


We hopen je bij een van onze workshops te zien!


Liefs Amit en Daniëlle

0 opmerkingen

留言


bottom of page