top of page

Persoonlijke update: Wij gaan ons huis verkopen en op avontuur!

De afgelopen weken hebben we hier en daar al iets laten doorschemeren op onze social media kanalen, maar we kunnen jullie nu eindelijk onze plannen vertellen. Wij gaan ons huis verkopen en op avontuur! Benieuwd wat we allemaal gaan doen, lees dan verder.

Nadat Amit zijn studie in Wageningen heeft afgerond, is hij fulltime gaan werken in Rotterdam. Wij hebben toen een appartement in Dordrecht gekocht en gelukkig vond Daniëlle al snel een partime baan als receptioniste bij een verzorgingstehuis. Gedurende deze tijd rondde ze ook haar studie gewichtsconsulente af en startte ze haar eigen bedrijf. Waar deze website ontstond om andere te informeren over plantaardige voeding en te begeleiden in hun procces, kwamen we eind 2020 op het idee om meer met de Indiase keuken te doen. Halverwege januari gaven we een try out van onze online Indiase kookworkshop, wat direct een groot succes was met bijna 50 aanmeldingen. We vonden het zelf ontzettend leuk om andere meer te leren over onze favoriete keuken. Dit heeft er dan ook voor gezocht dat we de afgelopen 4 maanden intotaal 15 kookworkshops hebben gegeven.


We waren er alleen nog niet klaar voor om ons te setttelen en willen wat vrijer leven. Op jonge leeftijd zijn we allebij al avontuurlijk geweest. Daniëlle ging op 17-jarige leeftijd naar Malawi en op 19-jarige leeftijd backpacken in Zuidelijk Afrika. Amit kwam helemaal alleen naar Nederland op 21-jarige leeftijd voor zijn studie en bezocht veel landen in Europa. Na een goede start met Hey Groentje, vinden we het nu een goed moment om weer op avontuur te gaan en ons bedrijf verder te ontwikkelen.


Wanneer het mogelijk is willen we op reis gaan en daarnaast voor een langere periode in India wonen. Zo kunnen we niet alleen meer tijd doorbrengen met de familie van Amit, maar ook meer geweldige Indiase recepten leren. Verder hebben we ook al verschillende leuke ideeën, waar we de komende tijd aan gaan werken. Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van een online platform waar je Indiase kooklessen kan volgen en denken we erover na om een documentaire serie te maken over de Indiase keuken en de cultuur. Natuurlijk blijven we ook af en toe een live kookworkshop geven en dromen we zelfs van een plantaardig Indiaas kookboek. Ons doel is om meer vrijheid te creeëren en onze liefde voor de plantaardige en Indiase keuken met andere te blijven delen. Verder willen we enkele projecten in India oppakken met het geld wat we de afgelopen maanden opzij hebben gezet en wilt Amit graag kansarme kinderen een tijd lesgeven.


We zijn druk bezig met de verkoop van ons huis en de rest van onze bezittingen. Waar Amit zijn laatste werkdag al heeft gehad, is Daniëlle haar dagen aan het aftellen. We zullen eind juli vertekken, bestemming nog onbekend. Maar natuurlijk zullen we jullie bij elke stap van ons avontuur meenemen en kunnen jullie ook niet genoeg bedanken voor de steun in de afgelopen maanden. In deze online wereld zijn we slechts een klik van elkaar verwijderd, dus aarzel niet om een mail of persoonlijk bericht via social media te sturen.


We horen graag wat jullie van ons willen zien!


Liefs Amit & Daniëlle

0 opmerkingen

Comments


bottom of page