top of page

In de media

IMG_2350_edited_edited.jpg
HETKANWEL

16 februari 2023

In dit interview vertellen we meer over de reden waarom we geen wasmachine en stofzuiger hebben en hoe dit bevalt. 

Screenshot 2022-09-01 at 20.18.37.png
De Rijnpost

26 augustus 2022

In gesprek met De Rijnpost vertellen we meer over het ontstaan van ons kookboek en de plantaardige kookworkshops die we geven.

alooparatha.jpeg
Mint Green Mind

30  mei 2021

In het interview vertelt Amit meer over zijn Indiase roots, over de live kookworkshop en deelt hij een van zijn favoriete recepten, aloo paratha. 

Screenshot 2023-02-17 at 10.16.37.png
Ik ben ook Veenendaal

31 oktober 2022

Amit verteld hoe het voor hem is geweest om vanuit India naar Nederland te komen wonen en wat hij van Veenendaal vindt.

IMG_0097 5.jpg
Gezondheidsnet

24 augustus 2022

Gezondheidsnet schreef een leuke review over ons kookboek. Ook vind je hier 2 recepten (tofu tikka masala & mix dal) uit ons boek.

PHOTO-2021-03-03-14-59-49 (1).jpg
Albert Heijn

3 mei 2021

In het interview vertellen we over de Indiase keuken, welke groente Amit mist uit India en wat onze favoriete gerechten zijn. 

IMG_2407 3.JPG
De Hippe Vegetariër

27 september 2022

De Hippe Vegetariër hebben een leuke  review geschreven over ons kookboek: De plantaardige Indiase keuken.

​

Screenshot 2021-08-03 at 09.05.16.png
Nederlands Dagblad

3 augustus 2021

In het interview vertellen we meer over één specifiek Indiaas gerecht (een van onze favorieten), namelijk Chole en delen we ook direct het recept. 

_edited.jpg
In de buurt Dordrecht

13 januari 2021

In het interview lees je waarom we de Indiase kookworkshops willen geven en wat we met een deel van de inkomsten gaan doen. 

bottom of page