top of page

Privé kookworkshop

Hey Groentje dag 2 TVR-4.jpg

We leren jou en je collega’s, vrienden of familie graag kennis maken met de Indiase keuken. In groepsverband werk je samen aan verschillende gerechten, zoals het samenstellen van een thali en het maken van streetfood gerechten. We maken bekende gerechten, maar ook minder bekende gerechten.

 

Lekker eten staat centraal. Wij voorzien jullie van alle middelen die je nodig hebt om smaakvolle gerechten op tafel te zetten. Je kunt ons ook alle vragen over de Indiase keuken, de gerechten die we maken en de verschillende kruiden die we gebruiken.

 

Nadat alle gerechten zijn gemaakt wordt er gezamenlijk gegeten, binnen of buiten op het terras.  

Wat je verder moet weten

Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Wil je in een klein groepje (ongeveer 6 personen) een kookworkshop bij ons volgen? Dan is dit op de locatie bij ons thuis in Veenendaal. Heb je een grotere groep, dan zullen we de kookworkshop proberen in te planning in Bunnik (deze locatie huren we van Traivegan) of in Wageningen (dez locatie huren we van Thuis Wageningen). Heb je zelf een goede locatie, denk aan ruime keuken of kantine? Dan kunnen we ook bij jou langskomen om een Indiase kookworkshop te geven. 

 

De kookworkshops kunnen op een dag naar keuze ingepland worden (o.b.v. beschikbaarheid). Dit kan zowel ‘s middags als ’s avonds.

 

De workshop duurt 3,5 uur. In overleg kunnen we hiervan afwijken, zeker als het gaat om een teambuilding, vrijgezellenfeest, babyshowers etc. 

Alle recepten krijg je na afloop altijd per e-mail toegestuurd, zodat je thuis ook aan de slag kunt gaan. Wil je iemand of de hele groep nog een extra cadeautje aanbieden is dit ook mogelijk, bijvoorbeeld ons kookboek en/of kruidenpakket.

Zoals je kunt lezen alles is mogelijk! 

Vraag daarom kosteloos een offerte aan, door een mail te sturen naar heygroentje@gmail.com.

bottom of page