top of page
Image by Varun Gaba

Datum: 3 t/m 23 januari 2025

 

Duur: 20 nachten/21 dagen

Focus: cultuur, geschiedenis & natuur

 

Plekken: 12 deelnemers

 

Kosten: 2295 euro per persoon

Rondreis Rajasthan 

Welkom in Rajasthan, het land van koningen, kleuren en culturele pracht. Een rondreis door deze betoverende staat in het noordwesten van India is als een reis door de tijd, waar eeuwenoude forten, weelderige paleizen en kleurrijke markten getuigen van een rijke erfenis. De uitgestrekte woestijnen, majestueuze forten, en levendige steden bieden een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt. Laat je meevoeren op een reis vol prachtige architectuur, levendige tradities en de warme gastvrijheid van het koninklijke Rajasthan. Ontdek samen met ons de magie van deze betoverende staat.

DAGPROGRAMMA

dit kun je verwachten:

Dag 1 - 3 januari 2025

Image by Jan Dommerholt

We verzamelen vandaag om 10.00 uur bij Radisson Blu in Dwarka. We bezoeken vandaag onze favoriete bezienswaardigheden in Delhi en beginnen bij de Lodhi garden. 

Hierna rijden we door naar de Akshardham temple, waar we zullen lunchen en daarna de tempel met bijbehorende shows zullen bewonderen. De tempel is een bescheiden eerbetoon aan Bhagwan Swaminarayan (1781- 1830), de avatars, deva's en grote wijzen van het hindoeïsme. Tijdloze hindoeïstische spirituele boodschappen, levendige devotionele tradities en oude architectuur worden allemaal getoond. Ook kun je er volledig genieten zonder afgeleid te worden, aangezien er geen telefoons of camera's binnen zijn toegestaan.

Avondeten doen we gezamenlijk bij een van onze favoriete restaurants in New Delhi en mocht je het leuk vinden kun je ook direct een Indiase outfit scoren. 

HOOGTEPUNTEN

 • Lodhi Garden

 • Akshardham temple

Dag 3 - 5 januari 2025

Screenshot 2024-04-06 at 14.20.28.png

Na het ontbijt reizen we verder naar Bikaner. Een middeleeuwse vestingstad gelegen midden in de Thar-woestijn. 

Aangekomen in het hotel kun je je even opfrissen, lunchen we gezamenlijk en vervolgens rijden we naar een bijzondere tempel. Het krioelt hier namelijk van de ratten. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN​

 • Karni Mata-tempel

Dag 5 - 7 januari 2025

Image by Adrian Schledorn

In de ochtend kunnen we het rustig aan doen en na het ontbijt rijden we dieper de Thar-woestijn in. We stoppen in de plaats Osian, waar we eerst zullen lunchen en vervolgens een aantal prachtige tempels zullen bewonderen. 

In de middag worden we verwacht bij een tentenkamp in de woestijn. Hier zullen we met een jeep safari de omgeving verkennen. In de avond kunnen we genieten van een traditioneel Rajasthani gerecht en een avondprogramma met dansers en muziekanten. ​​

HOOGTEPUNTEN

 • Tempelcomplex in Osian

 • Jeep-safari in de woestijn 

 • Avondprogramma met traditionele dansers en muziekanten. 

* Hoewel kamelenritten in deze regio een populaire toeristische activiteit is, erkennen wij de ethische zorgen die gepaard gaan met het gebruik van kamelen voor recreatieve doeleinden. Om deze reden zijn kamelenritten geen onderdeel van ons programma.

Dag 7 - 9 januari 2025

Image by MAKM PHOTOGRAPHY

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het indrukwekkende Mehrangarh Fort, een majestues fort dat de skyline van Jodhpur domineert. Wandel door de imposante poorten, ontdek de binnenplaatsen en bewonder het prachtige uitzicht op de blauwe stad. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Mehrangarh fort

 • Zipline tour (optioneel)

* Op zoek naar een avontuurlijke ervaring? Overweeg dan de zipline tour over de meren en kantelen van het Mehrangarh Fort. Deze activiteit is optioneel. Blijf je liever met beide voeten op de grond, dan heb je langer de tijd om door het fort te dwalen.  

Dag 9 - 11 januari 2025

Image by Shravan Suthar

Na het ontbijt reizen we verder door de Thar-woestijn naar Mount Abu. Het is een populair heuvelstation en staat bekend om zijn schilderachtige schoonheid, aangenaam klimaat en leuke bezienswaardigheden. 

Na aankomst gaan we eerst even naar het hotel waar we kunnen lunchen. In de middag brengen we nog een bezoek aan de Dilwara Jain-tempels. Deze vijf tempels, gebouwd tussen de 11e en 13e eeuw, worden gevierd vanwege hun architecturale grandeur en ingewikkelde marmerwerk. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Dilwara Jain-temples

Dag 11 - 13 januari 2025

Image by Udayaditya Barua

Na het ontbijt stappen we de bus weer in en reizen we naar Udaipur. Ook wel bekend als de "Stad van Meren" of de "Venetië van het Oosten" en is een prachtige stad bekend om zijn schilderachtige meren, weelderige tuinen, historische paleizen en kleurrijke markten.

Na de lunch maken we een boottocht over het schilderachtige meer en bewonder de majestueuze paleizen die langs de oevers staan.

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel. 

HOOGTEPUNTEN

 • Boottocht op Lake Pichola 

 • Jag mandir palace

Dag 13 - 15 januari 2025

Image by Abhijeet Parmar

Vanuit Udaipur rijden we na het ontbijt verder naar het schilderachtige stadje Bundi, gelegen in de heuvels van Rajasthan. Bundi, gehuld in een aura van mystiek en geschiedenis, verwelkomt reizigers met zijn betoverende charme en architecturale pracht. Bij aankomst worden we begroet door de imposante Bundi Palace, dat hoog boven de stad uittorent en een adembenemend uitzicht biedt op de omliggende omgeving.

Avondeten doen we gezamenlijk.

HOOGTEPUNTEN

 • Stadstour Bundi

Dag 15 - 17 januari 2025

Image by Gaurav Sharma

We staan vandaag vroeg op, zodat we in de ochtend direct op safari kunnen. We hopen natuurlijk de Bengaalse tijger te spotten, maar er zijn nog veel meer dieren in dit nationale park: luipaard, sambar, gestreepte hyena, Indiase wolf, krokodil, langoer, wild zwijn, luiaard beer, en jakhals.

Na de lunch, brengen we een bezoek Ranthambore fort en is er ook voldoende tijd om even te ontspannen. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN:

 • Safari

 • Ranthambore fort

Dag 17 - 19 januari 2025

Image by Abhijeet Parmar

Na een stevig Indiaas ontbijt is het tijd om wat cultuur te snuiven. We stoppen kort bij Hawa Mahal en Jal Mahal. Vervolgens brengen we een bezoek aan het Amber- en Nahargarh Fort. Amber Palace staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om zijn Rajput-architectuur. Nahargarh Fort is een fort op een heuveltop dat werd gebruikt als militaire basis en is de thuisbasis van een grote kanonnengieterij. De twee forten zijn verbonden door een geheime tunnel.

Lunchen doen we onderweg ergens en avondeten gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Stadstour Jaipur

Dag 19 - 21 januari 2025

Screenshot 2024-01-02 at 11.54.31.png

Vandaag reizen we na het ontbijt verder naar Agra. Onderweg zullen we tussenstop maken om een bezoek te brengen aan Wildlife SOS - Elephant Conservation and Care Center. De medewerkers zullen tijdens de rondleiding meer vertellen over het werk dat ze doen. 

Hierna rijden we door naar Agra. Aangekomen in het hotel kun je je even opfrissen en gaan we gezamenlijk avondeten in het hotel. 

 

HOOGTEPUNTEN

 • Wildlife SOS - Elephant Conservation and Care Center

Dag 21 - 23 januari 2025

Screenshot 2024-01-02 at 11.55.19.png

Helaas is het vandaag alweer de laatste dag. We genieten nog een keer van een lekker Indiaas ontbijtje en vervolgens hebben we een relaxte ochtend, zo kun je er voor kiezen een massage te nemen, een manicure of te shoppen. 

 

Lunchen doen we gezamenlijk en vervolgens is het tijd om afscheid te nemen. We helpen je graag met een transfer naar het vliegtuig of je hotel.

 

HOOGTEPUNTEN

 • Vrije ochtend

Dag 2 - 4 januari 2025

Image by Vikram Chouhan Udaipur 🇮🇳

Na het ontbijt kan het Rajasthan avontuur echt beginnen en vertrekken we naar Mandawa. Het is een lange reis en onderweg zal het landschap langzaam veranderen van groen naar rood-gele tinten. Onderweg zullen we ook ergens stoppen om te lunchen.

 

Mandawa lag op de Zijde Route en kooplieden werden rijk van de handel in wollen kleden, opium, indigo en specerijen en bouwden prachtige herenhuizen. De haveli's, zoals ze worden genoemd, zijn rijkelijk beschilderd met fantastische fresco's op de muren. Deze zullen we bewonderen tijdens een stadstour. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Haveli's bezichtigen

Dag 4 - 6 januari 2025

Screenshot 2023-12-30 at 21.34.09.png

Wandel na het ontbijt tijdens een stadstour door de kronkelende straten van Bikaner, een betoverende stad in het hart van Rajasthan. Laat je meevoeren door de tijd terwijl je langs eeuwenoude haveli's en imposante forten loopt, elk met een verhaal dat wacht om ontdekt te worden. Verlies jezelf in de kleurrijke chaos van de lokale markten, waar de aroma's van specerijen vermengd worden met het geluid van handelaren die hun waren aanprijzen. Laat de prachtige architectuur van de Junagarh Fort je verbazen, terwijl je door zijn indrukwekkende poorten wandelt.

Na de lunch heb je ook alle tijd om zelf nog even door de stad te wandelen of even uit te rusten. 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN​

 • Stadstour Bikaner 

 • Vrije tijd

Dag 6 - 8 januari 2025

Image by Jyotirmoy Gupta

Na nog een ochtend in de woestijn is het tijd om verder te reizen naar Jodhpur. Het is een populaire plaats vanwege vele paleizen, forten en tempels. De stad heeft de bijnaam blauwe stad vanwege de indigo-kleurige huizen van de Brahman kaste. De straatjes gaan kriskras in elkaar over en vaak moet je even opzij stappen voor de vele heilige koeien.

 

Aangekomen in Jodhpur gaan we eerst naar het hotel waar je je even kunt op frissen en lunchen. Hierna zullen we nog een bezoek brengen aan Jaswant Thada.

 

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Jaswant Thada

Dag 8 - 10 januari 2025

Image by Frédéric Barriol

Ontbijten doen we vandaag licht. Er staat namelijk een kookworkshop gepland in de ochtend, waarin we alles leren over de Rajasthani keuken. Nadat de gerechten zijn gemaakt, zullen we ook samen lunchen. 

In de middag heeft iedereen vrije tijd om even uit te rusten of om juist wat meer van de stad te zien.

 

Avondeten doen we weer gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Kookworkshop

 • Vrije tijd

Dag 10 - 12 januari 2025

Screenshot 2024-01-01 at 13.16.42.png

In de ochtend kunnen we rustig aan doen en na een stevig ontbijt is het tijd om de prachtige omgeving van Mount Abu te verkennen. Er zijn verschillende trekpaden die leiden naar mooie uitzichtpunten. Houd rekening met een wandeling van ongeveer 8 tot 10 km en halverwege stoppen we ergens om te lunchen. 

In de middag heb je waarschijnlijk nog wat vrije tijd en avondeten doen we gezamenlijk in het hotel. 

HOOGTEPUNTEN

 • Uitzichtpunten Mount Abu

Dag 12 - 14 januari 2025

Image by pranav panchal

Na een smakelijk ontbijt begint een dag vol ontdekkingen in het betoverende Udaipur. We worden meegevoerd door de majestueuze poorten van het City Palace. Vervolgens betreden we de serene sfeer van de Jagdish-tempel, een spirituele oase die de ziel voedt met zijn religieuze pracht. We wandelen door de weelderige tuinen van Saheliyon Ki Bari en ten slotte bewonderen we de betoverende Ghats van Udaipur.

's Avonds genieten we samen van een heerlijk diner in het hotel, waarna we ons laten betoveren door de magische Dharohar Dance Show. Hier worden eeuwenoude tradities tot leven gebracht door middel van kleurrijke kostuums, ritmische muziek en gracieuze dans. 

HOOGTEPUNTEN

 • Sightseeing Udaipur

 • Dharohar Dance Show

Dag 14 - 16 januari 2025

Image by Madhushree Narayan

Na een fijn verblijf in Bundi zetten we onze reis voort richting het adembenemende Ranthambore National Park, een juweel van de Indiase wildernis. 

Zodra de middag aanbreekt, stappen we met opwinding en verwachting in onze safarivoertuigen, klaar om de majestueuze Bengaalse tijger en andere fascinerende inwoners van dit park te ontmoeten. 

HOOGTEPUNTEN

 • Safari (optioneel)

Dag 16 - 18 januari 2025

Image by Parker Hilton

We kunnen het in de ochtend rustig aan doen en genieten van een ontspannen start van de dag. Tegen het einde van de ochtend nemen we afscheid van de weelderige wildernis en vervolgen we onze reis naar Jaipur. Onderweg zullen we ergens stoppen om te lunchen. 

In de middag brengen we een bezoek aan de Monkey temple. Het tempelcomplex van de Sita Ram ji-tempel staat in de reisliteratuur in de volksmond bekend als (Galwar Bagh), vanwege het grote aantal apen dat hier leeft.​

Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel.

HOOGTEPUNTEN

 • Monkey temple

Dag 18 - 20 januari 2025

Screenshot 2024-04-06 at 15.19.14.png

Vandaag kun je lekker even uitslapen en hebben we een licht ontbijt. We volgen aan het einde van de ochtend namelijk een kookworkshop waarin we alles leren over de Rajasthani keuken.

In de middag heb je vrije tijd om even uit te rusten of juist om nog even door de stad te dwalen en een bezoek te brengen aan City Palace.

 

Avondeten doen we in het hotel

HOOGTEPUNTEN​

 • Kookworkshop 

 • Vrije middag

Dag 20 - 22 januari 2025

Image by Koushik Chowdavarapu

Vandaag staan we vroeg op om de Taj Mahal te bezoeken, een van de bekendste plekken in India.  Het werd gebouwd door Mughal-keizer Shah Jahan ter nagedachtenis aan zijn vrouw Mumtaz Mahal. De bouw begon in 1632 en werd voltooid in 1648.

Nadat we hebben ontbeten in het hotel, reizen we door naar Delhi.

 

Na aankomst kun je even bijkomen in het hotel, van de lange reisdag. Avondeten doen we gezamenlijk in het hotel en voor wie het leuk vindt, gaan we hierna naar een Bollywood film.

 

HOOGTEPUNTEN

 • Taj Mahal

 • Bollywood film (optioneel)

Accomodatie

waar slapen we?

Onderstaande afbeeldingen geven je een algemene indruk van de hotels waar we overnachten. Hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. We verblijven tijdens deze reis in middenklasse hotels.  

PRIJZEN & INBEGREPEN

ga je mee?

Inclusief:

 • Nederlandse reisbegeleiding gedurende de hele reis, die ook de lokale taal spreekt
 • Een Whatsapp groep met je reisgenoten en reisbegeleiding
 • Begeleiding bij het regelen van je vliegticket en visum
 • Vervoer per privébus met airconditioning en wanneer nodig openbaar vervoer (tuktuk/metro)
 • 20 overnachtingen in een middenklasse hotel 
 • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen en de gehele reis onbeperkt water.
 • Alle entreekosten voor bezienswaardigheden die worden genoemd
 • 2 kookworkshops in Jodhpur in Jaipur
 • 1x safari in Ranthambore National Park 
 • Meerdere rondleidingen door lokale gidsen
 • Bijdrage aan lokale charity

Exclusief:

 • Vluchten naar Delhi 

 • Visum voor India

 • Verplichte reis- en annuleringsverzekering

 • Snacks en overige dranken 

 • Zipline tour in Jodhpur 

 • 1x safari in Ranthambore National Park 

 • Bollywood film in New Delhi

 • Fooien, souvenirs, zakgeld en overige uitgaven die niet genoemd zijn

Kosten: € 2295 

Image by Nina Luong

Wil je mee op reis?

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een e-mail met het boekingsformulier en de informatie over de aanbetaling van 495 euro, zodra deze is betaald is je aanmelding definitief.

Bedankt!

BLOGS OVER INDIA

leuk om te lezen!

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

handig om te weten

Wanneer gaat de reis door?

De reis gaat door als we 6 deelnemers hebben. Hoe sneller je boekt, hoe sneller de reis vol is. We raden je aan je vliegticket pas te boeken nadat je een bevestiging hebt ontvangen dat de reis definitief doorgaat.

Voor wie is deze reis? 

Vanaf 18 jaar kun je mee op reis. Vanwege de plekken die we bezoeken is deze reis helaas niet rolstoelvriendelijk. Verder is het belangrijk dat je fit bent en vragen we van iedereen die meegaat een positieve en open houding. Je bent avontuurlijk en vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Je neemt deel aan de activiteiten, houd je aan het schema en zorgt voor een inclusieve sfeer.

Vluchten

Vluchten zijn niet inbegrepen bij deze reis. Wij hebben hiervoor gekozen zodat je een vliegticket kan boeken dat bij jou past en eventueel je reis kunt verlengen. Vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf kun je dagelijks vliegen naar New Delhi, prijzen zijn tussen de 500 en 1500 euro.

Mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je vliegticket, wij helpen je graag.

Paspoort & visum

Je paspoort moet bij aankomst in India nog minimaal zes maanden geldig zijn en je bent verplicht je paspoort af te geven bij de hotels (je kunt eventueel je BSN nummer doorstrepen). Ook heb je een e-visum nodig, dit kun je 1 maand voor vertrek online regelen.

 

Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Image by Rifath @photoripey

Valuta
In India wordt betaald met Indiase roepie. Je kunt gewoon geld opnemen bij lokale pinautomaten, mits je bankpas ingesteld staat op de juiste instellingen.

 

Vervoer

Gedurende de hele reis maken we gebruik van een eigen kleine bus die voorzien in van airconditioning. Het reizen met eigen vervoer heeft als voordeel, voornamelijk tijdens lange reisdagen, dat we regelmatig kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden. Ook zijn de kleinere busjes wendbaarder door de drukke steden. Het nadeel van de kleine busjes is alleen dat er minder opbergruimte is, dus neem niet te veel spullen mee. Houd er ook rekening mee dat India een groot land is en dat we soms lange afstanden moeten afleggen. 

De plaatsen waar we stoppen verkennen we vaak te voet of we maken gebruik van riksja’s voor langere afstanden.

Eten & Drinken

Tijdens deze zijn alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inbegrepen. Er zullen voornamelijk veganistische maaltijden worden aangeboden, met op aanvraag soms een vegetarische maaltijd. Er wordt geen vlees geserveerd. Er is altijd onbeperkt drinkwater aanwezig, overige drankjes kun je zelf aanschaffen.

Kamerverdeling

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Ook proberen we altijd 2 aparte bedden te regelen, wanneer dit mogelijk is. Wil je liever een eenpersoonskamer, dan geldt daarvoor een toeslag van € 495. Dit kun je aangeven in het boekingsformulier. 

Wat zijn de kledingvoorschriften?

In India is het niet gebruikelijk om schaars gekleed de straat op te gaan. Zowel mannen als vrouwen dienen hun schouders en bovenbenen tot over de knie te bedekken. Maar er zijn nog meer kledingvoorschriften, zo mag je in een Jain-tempel niets van leer mee naar binnen nemen, bij een moskee moet een vrouw het haar bedekken en in een Sikh-tempel moeten mannen dit ook doen.

Schoenen moet je bij heiligdommen vaak achterlaten bij de ingang.

Reis- en annuleringsverzekering

Wij verplichten deelnemers van onze reis om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je niet via ons afsluiten.

 

Welke vaccinaties heb je nodig voor India?

Wij hebben hier een uitgebreid artikel over geschreven, klik hier

 

Klimaat

In de winter (december en januari) is het overdag warm, terwijl het 's avonds en 's nachts behoorlijk af kan afkoelen.

 

Hotel verlening.

Het is niet mogelijk om via ons je reis te verlengen, al ben je natuurlijk vrij om dat zelf te doen. Je kunt er dus voor kiezen al eerder aan te komen in New Delhi en later te vertrekken. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Annuleringsvoorwaarden

Je hebt het recht om de geboekte reis schriftelijk (per e-mail) te annuleren. Per reiziger zijn hiervoor de volgende kosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek 20% van de reissom;

 • Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 50% van de reissom;

 • Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;

 • Bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

​Een goede annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten in de meeste gevallen.

REVIEWS

wat zeggen anderen?

Ik ben meegeweest met de eerste groepsreis door Noord-India. Ik was alleen, met nog 3 anderen, in een groep van verder koppels. De groep was heel fijn samengesteld: alle leeftijden, en verschillende overeenkomsten: interesse in het land, eten/ koken, vegetarisch/ veganist zijn. Er was hierdoor echt al snel een verbondenheid in de groep!


Amit en Daniëlle staan zowel vooraf, als tijdens de reis voor je klaar. Hulp met de vlucht, of overnachting, meedenken met wat mee moet in de koffer, echt top! Tijdens de reis bezoek je verschillende hoogtepunten, waarbij alles verzorgd is. We werden volledig ontzorgd. Amit kan veel vertellen over het land, en altijd even vertalen.


Iets om rekening mee te houden: de reisafstanden zijn best lang, dus zorg voor een leuke podcast of lekker boek tijdens de busrit.
Ik kijk terug op echt een hele mooie ervaring en kan het echt iedereen aanraden! 

Linda (27)

Amit en Danielle hebben een fijne reis georganiseerd door Noord-India. Met veel cultuur, natuur  en het dagelijks leven in India. India kent veel contrasten en het is een hele belevenis om hier onderdeel van mogen te zijn.

Daniëlle en Amit zijn fijne en zorgzame mensen die open staan voor suggesties. Daarnaast waren de maaltijden goed verzorgd en er werd duidelijk gecommuniceerd wat vega(n) was. Het reisgezelschap was erg prettig.

Mocht je longproblemen hebben, dan is het raadzaam om hier voorzorgsmaatregelen voor te nemen (smog)

Ook de chauffeur die ons rond reed, was top en kundig in het chaotische verkeer.

Al bij al was de reis een superervaring.

Rob (53) & Sandra (54)

Voornamelijk tijdens de reis was het ontzettend fijn om onder hun begeleiding door dit deel van India te reizen. Amit, maar ook Daniëlle, kennen het land en de cultuur goed. Amit spreekt de taal en is altijd bereid te helpen en het gesprek aan te gaan met de locals. En achter de schermen zorgde Daniëlle dat de reis soepel verliep. Wij zijn ervaren reizigers, maar vonden het heerlijk om zowel voorafgaand als tijdens deze reis bijna helemaal ontzorgd te worden.


De reis en de activiteiten zijn zeer afwisselend en divers en we hebben daardoor het gevoel dat we India echt wat beter hebben leren kennen. We bezochten prachtige gebouwen, forten en tempels, maar hebben ook de rust en de natuur ervaren tijdens de safari's. Het eten was heerlijk en er werd gezorgd voor genoeg keuze en altijd aangegeven hoe 'spicy' het eten voor ons buitenlanders kon zijn. We slenterden door de straatjes en over drukke markten, maar gingen ook naar een Bollywood film.

Lana (33) & Michael (36)

bottom of page