top of page

Koriander chutney

Waarschijnlijk heb je deze groene chutney al vaak voorbij zien komen bij ons! Wij vinden hem namelijk ontzettend lekker en je kan hem overal mee combineren. De chutney wordt voornamelijk gebruikt al dipsaus bij een snack, zoals samosa, vada pav en pakora, maar is ook heerlijk bij een curry gerecht als aloo gobi.

Wat heb je nodig?

  • 40 gram verse koriander

  • 1 teentje knoflook

  • 2 cm verse gember

  • 0,5 of 1 groene chili

  • 0,5 tl zout

  • 50 ml water

  • Halve limoen

Wat moet je doen?


1. Haal de schil van de gember en knoflook.


2. Doe vervolgens de gember, knoflook, groene chili en verse koriander in een blender of keukenmachine. Voeg hier een snufje zout aan toe, het sap van een halve limoen en 50 ml water.


3. Mix alles tot een geheel, mocht het niet in 1 keer lukken kan je eventueel nog een scheutje water toevoegen.


4. Serveer in een kommetje.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page