Daniëlle Choudhary-Kwint3 feb.Bloemkoolrijst met mosterdzaad & curry bladerenSinds een aantal jaar vind je bloemkoolrijst in de supermarktschappen, een alternatief voor rijst. Naar onze mening is dit veel te duur...
Amit Choudhary19 jan.Rava UttapamUttapam is een soort dosa uit de Zuid Indiase keuken, deze is gemaakt van griesmeel. In tegenstelling tot een typische dosa, die dun en...
Daniëlle Choudhary-Kwint1 okt. 2022Aloo parathaAloo parantha is een van de bekendste Indiase ontbijtgerechten. Amit groeide op in India en hield van deze ontbijtoptie. Na wat tijd te...
Daniëlle Choudhary-Kwint12 jun. 2022Spinazie paratha rolOp een drukke dag kan het moeilijk zijn om veel aandacht te besteden aan het bereiden van een lunch, daarom delen we graag een van onze...
Daniëlle Choudhary-Kwint7 jun. 2022Tofu Bhurji Bhurji betekend roerei in het Nederlands. Dit recept krijgt dus een eenvoudige make-over door het ei te vervangen door tofu en een...
Daniëlle Choudhary-Kwint7 dec. 2021Aloo sandwich Dit gerecht laat mij altijd terug denken aan mijn schooltijd, omdat mijn moeder dit heerlijke lunch recept vaak in mijn lunchbox deed....
Daniëlle Choudhary-Kwint23 apr. 2021PohaPoha is een Indiaas ontbijt recept dat voornamelijk in het Noorden en Westen van India wordt gegeten. Er zijn ook bij dit gerecht veel...