Daniëlle Choudhary-Kwint29 sepVeg uttapamUttapam is een geliefd gerecht uit de Zuid-Indiase keuken, vaak omschreven als een kruising tussen een pannenkoek en een pizza. Het is...
Daniëlle Choudhary-Kwint17 aprSabudana KhichdiHet is een geliefd Indiaas gerecht dat vaak wordt gegeten tijdens vastenperiodes en festivals zoals Navratri. Het gerecht wordt bereid...
Daniëlle Choudhary-Kwint29 mrt 2023Chana Kathi RollDeze chana kathi roll heeft een kruidige vulling van kikkererwten in een tortilla of Indiaas brood naar keuzen met een koriander chutney...
Daniëlle Choudhary-Kwint7 feb 2023Pav BhajiDit gerecht is ontstaan als een snel lunchgerecht voor arbeiders die in de textielfabriek werken in Mumbai. Later werd het ook in...
Daniëlle Choudhary-Kwint3 feb 2023Bloemkoolrijst met mosterdzaad & curry bladerenSinds een aantal jaar vind je bloemkoolrijst in de supermarktschappen, een alternatief voor rijst. Naar onze mening is dit veel te duur...
Amit Choudhary19 jan 2023Rava UttapamUttapam is een soort dosa uit de Zuid Indiase keuken, deze is gemaakt van griesmeel. In tegenstelling tot een typische dosa, die dun en...
Daniëlle Choudhary-Kwint1 okt 2022Aloo parathaAloo parantha is een van de bekendste Indiase ontbijtgerechten. Amit groeide op in India en hield van deze ontbijtoptie. Na wat tijd te...
Daniëlle Choudhary-Kwint12 jun 2022Spinazie paratha rolOp een drukke dag kan het moeilijk zijn om veel aandacht te besteden aan het bereiden van een lunch, daarom delen we graag een van onze...
Daniëlle Choudhary-Kwint7 jun 2022Tofu Bhurji Bhurji betekend roerei in het Nederlands. Dit recept krijgt dus een eenvoudige make-over door het ei te vervangen door tofu en een...