top of page

Online kookworkshop

Hey Groentje dag 2 TVR-32.jpg

We leren je graag kennis maken met de Indiase keuken, ook wanneer je dit liever alleen en in je eigen keuken doet. Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om naar onze locatie(s) te komen, kan dit een uitkomst voor je zijn.

 

Tijdens de online kookworkshop laten we je meestal met een paar gerechten kennis maken. We stellen een lunch- of avondmaaltijd samen, denk aan een groente curry met dal en Indiaas brood of we maken bekende streetfood gerechten zoals jalebi en samosa’s.

We koken samen, je komt meer over de gerechten te weten en je kunt daarna lekker alleen of samen met andere de gerechten opeten. 

Wat je verder moet weten

Bijna elke maand geven we een online kookworkshop, die je via YouTube Live kunt volgen. Een voordeel is dat jij ons wel kunt zien, maar wij jou niet. Hoe je in de keuken staat maakt dus niet uit, maak het jezelf vooral comfortabel.

1 week van tevoren ontvang je van ons de recepten met bijbehorende boodschappenlijst, zodat jij inkopen kunt gaan doen (vrijwel altijd zijn de ingrediënten bij een grote supermarkt verkrijgbaar). 1 dag van tevoren ontvang je een link, om deel te nemen.

De online kookworkshops duren 1,5 uur en worden altijd op een zaterdag of zondag gegeven. De tijden zijn elke keer anders, maar we zorgen ervoor dat je direct lekker kunt lunchen, avondeten of snacken.

Tijdens de kookworkshop vertellen we je meer over de Indiase keuken, de gerechten die we maken en delen we vaak persoonlijke verhalen (gerelateerd aan de Indiase keuken). Vragen, maak niet uit waarover, kun je ons altijd stellen via de chatfunctie.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Geplande workshops

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page