top of page
Image by Nature Photographer

Datum: 29 januari t/m 18 februari 2025

 

Duur: 20 nachten/21 dagen

Focus: cultuur & natuur

 

Plekken: 12 deelnemers

 

Kosten: 2295 euro per persoon

Rondreis Zuid-India 

Een groepsreis door Zuid-India's is als een reis door een paradijs op aarde, waar weelderige natuurlijke schoonheid, serene waterwegen en kleurrijke lokale markten je betoveren. Verken de uitgestrekte kokospalmbossen, serene backwaters en levendige steden die een unieke ervaring bieden die je zintuigen prikkelt en je verbeelding voedt. Laat je meeslepen op een reis vol adembenemende natuur, boeiende culturele tradities en de hartelijke gastvrijheid. Ga met ons mee op avontuur en ontdek samen de magie van dit betoverende gedeelte van India. 

DAGPROGRAMMA

dit kun je verwachten:

Dag 1 - 29 januari 2025

Image by Vismay Krishna

We verzamelen vandaag om 10 uur bij de receptie van Ginger Hotel Kochi. Vanuit hier rijden we naar de Dutch Bakery voor onze kennismakingsbijeenkomst. 

Omdat we de komende 3 weken voornamelijk door Kerala reizen is onze volgende stop het Kerala Folklore Museum waar we ons verdiepen in de cultuur en tradities van deze provincie. Na de lunch verdiepen we ons in het historische Fort Kochi.

HOOGTEPUNTEN

 • Dutch Bakery

 • Kerala Folklore Museum

 • Fort Kochi

Dag 3 - 31 januari 2025

Image by Pragathi

Na het ontbijt reizen we vanaf Kochi naar Munnar en genieten we van een schilderachtige rit van ongeveer 5 uur door weelderige landschappen. Onderweg maken we nog een stop bij een specerijentuin, waar we meer leren over ayurvedische medicijnen. 

 

Aan het einde van de middag heb je tijd om te ontspannen bij het zwembad.

HOOGTEPUNTEN​

 • Specerijentuin

Dag 5 - 2 februari 2025

Image by aslam mac

Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Eravikulam National Park, waar we op zoek gaan naar de majestueuze Nilgiri Tahr, de zeldzame berggeiten die deze regio thuis noemen. Na dit avontuur maken we een fotostop bij een van de meest betoverende watervallen van Munnar.

In de middag kun je ontspannen bij het zwembad en er voorkiezen jezelf te verwennen met een Ayurvedische massage.

HOOGTEPUNTEN

 • Eravikulam National Park

 • Watervallen 

 • Ayurvedische massage (optioneel).

Dag 7 - 4 februari 2025

Image by Peter Burdon

Na het ontbijt, beginnen we de dag met een sfeervolle boottocht over het serene Periyar-meer, een uitgelezen kans om wilde dieren zoals majestueuze olifanten, sierlijke herten en een rijkdom aan vogels te spotten. Laat je verwonderen door de pracht van de natuur terwijl we rustig over het water glijden.

Voor degenen die nog meer willen genieten van de weelderige jungle en zijn bewoners, bieden we een optionele begeleide jungletocht aan. Ga samen met onze deskundige gids op pad en laat je betoveren door de verborgen schatten van het Periyar National Park.

HOOGTEPUNTEN

 • Boottocht over het Periyar meer

 • Jungletocht (optioneel)

Dag 9 - 6 februari 2025

Image by Wouter R

Na het ontbijt beginnen we de dag met een betoverende kookworkshop, waar we de geheimen van de Zuid-Indiase keuken verder ontdekken. Van de aroma's van kruiden tot de kunst van het mengen van specerijen, elke stap bracht ons dichter bij de rijke culinaire tradities van deze regio.

Na een ochtend vol smaakvolle ontdekkingen, heb je alle tijd om de bruisende straatmarkten van Madurai te ontdekken tijdens een vrije middag. De markten barstten van leven en kleur, gevuld met exotische vruchten, geurige kruiden en handgemaakte ambachten. Elk hoekje bood een nieuw avontuur, een nieuwe ontdekking.

 

HOOGTEPUNTEN

 • Kookworkshop

 • Vrije middag

Dag 11 - 8 februari 2025

Image by Suriya

Bij het eerste ochtendgloren van Rameswaram beginnen we onze dag bij Agni Teertham, waar pelgrims rituele baden nemen in heilig zeewater.

Volgens de hindoeïstische mythologie bouwde de god Rama van hieruit een brug over de zee naar Lanka om zijn vrouw Sita te redden van haar ontvoerder Ravana. Rameshwaram is in India het punt dat het dichtst bij Sri Lanka ligt (op slechts 30 kilometer afstand) en uit geologisch onderzoek is gebleken dat de ‘Adamsbrug’ vroeger een landbrug vormde tussen India en Sri Lanka.

 

Na deze ervaring verkenden we Dhanushkodi, een verlaten stad met betoverende landschappen en diepe spirituele betekenis. Tussen de ruïnes voelden we de echo van een glorierijk verleden.

HOOGTEPUNTEN

 • Agni Teertham

 • De verlaten stad: Dhanushkodi

Dag 13 - 10 februari 2025

2023-04-07.jpg

Vandaag vertrekken we vanuit het betoverende Kanyakumari naar het rustige Chittar Lake, een reis van slechts 2,5 uur. Onderweg maken we een stop bij de adembenemende Mathoor Hanging Bridge, waar we kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op de omgeving.

Eenmaal aangekomen bij Chittar Lake, verkennen we de serene omgeving, omgeven door weelderige groene heuvels. We maken een ontspannen wandeling en genietend van de rust en het natuurlijke schoon dat deze plek te bieden heeft.

HOOGTEPUNTEN

 • Mathoor Hanging Bridge

 • Ontspannen wandeling

Dag 15 - 12 februari 2025

2023-04-09.jpg

Vandaag staat er een ontspannen dag op het programma rond het betoverende Chittar Lake. Je hebt de keuze tussen een vrije dag om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving, of je kunt deelnemen aan optionele activiteiten die door de accommodatie worden aangeboden. Denk aan een ontspannen fietstocht door het schilderachtige landschap of een vogelspotexcursie om de diverse vogelsoorten van de regio te bewonderen.

 

Wat je ook kiest, deze dag belooft een relaxte dag te worden te midden van de natuurlijke pracht van Chittar Lake.

HOOGTEPUNTEN:

 • Vrije dag 

Dag 17 - 14 februari 2025

Image by BLVCKBOOK stories

Vandaag staan er twee activiteiten op het programma om de pracht van Kollam te ontdekken.

Laat jezelf meevoeren door de levendige pracht van Kollam Beach. Laat de zachte streling van de zeebries je omarmen, terwijl je langs het glinsterende gouden zand wandelt, en laat de rustgevende melodieën van de oceaan je ziel strelen.

Vervolgens nodigen de bruisende marktscènes van Kollam je uit voor een ontdekkingsreis. Hier wachten kleurrijke kraampjes vol souvenirs, exotische specerijen, ambachtelijke kunstwerken en schitterende traditionele kleding op je. Laat je betoveren door de levendige sfeer van de Chinnakada-markt.

HOOGTEPUNTEN

 • Kollam Beach

 • Chinnakada-markt

Dag 19 - 16 februari 2025

Image by Kunal Kalra

Stap in de ochtend aan boord van een traditionele boot en laat je meevoeren door de betoverende backwaters van Alappuzha. Ontdek lokale ambachten en geniet van de serene omgeving terwijl je langs kabbelende waterwegen glijdt.

Ervaar in de middag het plattelandsleven van Alappuzha door een ontspannen fietstocht te maken door schilderachtige dorpjes en weelderige rijstvelden. Maak kennis met de lokale gemeenschap tijdens dorpsbezoeken, waar je kunt zien hoe mensen leven, werken en ambachten maken, zoals het vlechten van kokosnootmanden en het repareren van boten. 

HOOGTEPUNTEN

 • Boottocht over de Backwaters

 • Fietstocht 

Dag 21 - 18 februari 2025

Image by Karthik Chandran

Helaas is het vandaag alweer de laatste dag. We genieten nog een keer van een lekker Indiaas ontbijtje en vervolgens hebben we een relaxte ochtend.

 

Lunchen doen we gezamenlijk en vervolgens is het tijd om afscheid te nemen. We helpen je graag met een transfer naar het vliegtuig of je hotel.

 

HOOGTEPUNTEN

 • Vrije ochtend

Dag 2 - 30 januari 2025

Image by Anil Sharma

Stap in de bruisende wereld van de Zuid-Indiase keuken tijdens een interactieve kookworkshop. Leer de geheimen achter de aromatische kruiden en verrukkelijke smaken terwijl je gerechten bereidt die de ziel van Kerala belichamen. Van pittige curry's tot verrukkelijke dosa's, deze ervaring laat je kennismaken met de rijke culinaire tradities van de regio.

Na een ochtend vol smaakvolle ontdekkingen, heb je de middag vrij om de lokale markten en ambachtelijke winkels te verkennen.

HOOGTEPUNTEN

 • Kookworkshop

 • Vrije middag

Dag 4 - 1 februari 2025

Image by Navi

In het betoverende Munnar, gaan we op avontuur door de adembenemende heuvels, omgeven door uitgestrekte groene theeplantages. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht terwijl we ons pad banen door deze weelderige landschappen.

 

Na onze wandeling nemen we een duik in de rijke geschiedenis van thee tijdens een bezoek aan het Tea Museum. Hier ontdekken we de fascinerende geschiedenis en productieprocessen die hebben bijgedragen aan de bloei van de theecultuur in deze regio. Laat je onderdompelen in de aroma's en kennis van Munnar's thee-erfgoed.

HOOGTEPUNTEN​

 • Bezoek theeplantages

 • Tea Museum

Dag 6 - 3 februari 2025

Image by Sateesh Reddy Patlolla

Na het ontbijt verlaten we Munnar en reizen we door naar het prachtige Periyar National Park, een rit van ongeveer 3,5 uur. Bij aankomst hebben we ruimschoots vrije tijd om te ontspannen te midden van de serene omgeving van het nationale park. Laat je betoveren door de geluiden van de natuur terwijl je geniet van de rust en stilte om je heen.

In de avond staat er een culturele traktatie op het programma: een bezoek aan het Kadathanadan Kalari And Navarasa Kathakali Centre. Hier worden we ondergedompeld in de rijke tradities van Kerala, met adembenemende Kalari-gevechten en de dramatische kunst van Kathakali. Laat je meevoeren door de emoties en het vakmanschap van deze eeuwenoude kunstvormen tijdens een onvergetelijke avond.

HOOGTEPUNTEN

 • Kadathanadan Kalari And Navarasa Kathakali Centre

Dag 8 - 5 februari 2025

Image by Priya Singh

Na het ontbijt stappen we de bus weer in. Onze reis brengt ons van het weelderige groen van Periyar National Park naar de levendige stad Madurai, een reis van ongeveer 4 uur door het prachtige landschap van Zuid-India.

Aan het begin van de avond kunnen we deelnemen aan een traditionele Aarti-ceremonie in de eeuwenoude Meenakshi-tempel. Deze ceremonie, doordrenkt van spiritualiteit en ritueel, biedt een diepgaande inkijk in de rijke culturele tradities van India. 

HOOGTEPUNTEN

 • Traditionele Aarti-ceremonie in de eeuwenoude Meenakshi-tempel

Dag 10 - 7 februari 2025

Image by jly un

Vandaag vervolgen we onze reis vanuit het bruisende Madurai naar het heilige Rameswaram. Na een rit van ongeveer 3,5 uur bereiken we onze bestemming, klaar om ondergedompeld te worden in de spirituele atmosfeer van deze heilige plek.

 

Ons eerste avontuur in Rameswaram brengt ons naar de beroemde Ramanathaswamy-tempel, een tijdloos icoon en een belangrijk pelgrimsoord voor hindoes. De geur van wierook vult de lucht terwijl we langs de verschillende heiligdommen lopen, ondergedompeld in de rijke geschiedenis en betekenis van deze heilige plek.

HOOGTEPUNTEN

 • Ramanathaswamy-tempel

Dag 12 - 9 februari 2025

Image by Dipanshu Daga

Vandaag staat ons een lange reisdag te wachten, terwijl we van Rameswaram naar Kanyakumari reizen in ongeveer 5 uur.

Na aankomst kun je er voor kiezen een bezoek te brengen aan Vivekananda-rots, maar de avond wordt gegarandeerd gevuld met de betoverende aanblik van de zon die achter de horizon verdwijnt op het zuidelijkste puntje van India. 

HOOGTEPUNTEN

 • Vivekananda-rots (optioneel)

 • Zonsondergang op het zuidelijkste puntje van India

Dag 14 - 11 februari 2025

2022-01-03.jpg

Vandaag belooft een dag vol natuurlijke pracht te worden rond het serene Chittar Lake. We beginnen de dag met een bezoek aan het Sunrise Point, waar we getuige zullen zijn van de betoverende opkomst van de zon boven het kalme water.

Daarna gaan we op een excursie naar nabijgelegen natuurlijke bezienswaardigheden, zoals enkele watervallen. We zullen vandaag ook genieten van een heerlijke picknick met een prachtig uitzicht. 

HOOGTEPUNTEN

 • Sunrise Point

 • Picknick met uitzicht

 • Natuurlijk bezienswaardigheden (watervallen)

Dag 16 - 13 februari 2025

Image by SARATH K S

Na een rustig ontbijt nemen we afscheid van het betoverende Chittar Lake en begeven we ons op een reis van 3,5 uur naar Kollam.

In de late namiddag worden we getrakteerd op een betoverende boottocht op het schilderachtige Ashtamudi-meer. Terwijl de zon langzaam ondergaat, laten we ons verwonderen door de prachtige lokale flora en fauna, terwijl de dag zachtjes tot een einde komt.

HOOGTEPUNTEN

 • Boottocht op het Ashtamudi-meer

Dag 18 - 15 februari 2025

Image by Faraz Ghori

Na het ontbijt stappen we in de bus en maken we een reis van ongeveer 3,5 uur, van het Kollam naar de serene backwaters.

 

In de middag staat er een optionele activiteit op het programma: Verken de rustige waterwegen en omarm de sereniteit van de backwaters door zelf een kano of kajak te huren. Op deze manier heb je de vrijheid om te dwalen waar ons hart ons leidt en om de natuur van dichtbij te ervaren.

HOOGTEPUNTEN​

 • kano of kajak op de backwaters (optioneel)

Dag 20 - 17 februari 2025

Image by Aby Zachariah

Begin je dag rustig en daarna maken we het laatste ritje van onze reis! Van Alappuzha naar Kochi in slechts 2,5 uur rijden. Onderweg stoppen we voor een bezoek aan Malai, hier maken ze plantaardige producten (waaronder leer) van kokosnoten.  

 

Na de lunch heb je in de middag vrije tijd om de laatste souvenirs te kopen en jezelf onder te dompelen in de charmante straten van Kochi.

En in de avond gaan we naar een echte Bollywood film. 

 

HOOGTEPUNTEN

 • Bezoek aan Malai

 • Vrije middag

 • Bollywood film (optioneel)

Accomodatie

waar slapen we?

Onderstaande afbeeldingen geven je een algemene indruk van de hotels waar we overnachten. Hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. We verblijven tijdens deze reis in 3 tot 4 sterren hotels

PRIJZEN & INBEGREPEN

ga je mee?

Inclusief:

 • Nederlandse reisbegeleiding (afkomstig uit India) in samenwerking met een chauffeur die de lokale taal spreekt.
 • Een Whatsapp groep met je reisgenoten en reisbegeleiding
 • Begeleiding bij het regelen van je vliegticket en visum
 • Vervoer per privébus met airconditioning en wanneer nodig openbaar vervoer.
 • 20 overnachtingen in goede hotels (4 sterren)
 • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen en de gehele reis onbeperkt water.
 • Alle entreekosten voor bezienswaardigheden die worden genoemd
 • 2 kookworkshops 
 • 1 bootsafari
 • Meerdere rondleidingen door lokale gidsen
 • Bijdrage aan lokale charity

Exclusief:

 • 25 euro reserveringskosten

 • Vlucht naar Kochi

 • Visum voor India

 • Verplichte reis- en annuleringsverzekering

 • Snacks en overige dranken 

 • Ayurvedische massage

 • Jungle tocht in Periyar National Park

 • Vivekananda-rots in Kanyakumari

 • Kajakken op de Backwaters

 • Bollywood film

 • Fooien, souvenirs, zakgeld en overige uitgaven die niet genoemd zijn

Kosten: € 2295 

Image by Nina Luong

Wil je mee op reis?

Vul onderstaand contactformulier in. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een e-mail met het boekingsformulier en de informatie over de aanbetaling van 495 euro, zodra deze is betaald is je aanmelding definitief.

Bedankt!

BLOGS OVER INDIA

leuk om te lezen!

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

handig om te weten

Wanneer gaat de reis door?

De reis gaat door als we 6 deelnemers hebben. Hoe sneller je boekt, hoe sneller de reis vol is. We raden je aan je vliegticket pas te boeken nadat je een bevestiging hebt ontvangen dat de reis definitief doorgaat.

Voor wie is deze reis? 

Vanaf 18 jaar kun je mee op reis. Vanwege de plekken die we bezoeken is deze reis helaas niet rolstoelvriendelijk. Verder is het belangrijk dat je fit bent en vragen we van iedereen die meegaat een positieve en open houding. Je bent avontuurlijk en vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Je neemt deel aan de activiteiten, houd je aan het schema en zorgt voor een inclusieve sfeer.

Vluchten

Vluchten zijn niet inbegrepen bij deze reis. Wij hebben hiervoor gekozen zodat je een vliegticket kan boeken dat bij jou past en eventueel je reis kunt verlengen. Tickets naar Kochi kosten tussen de 700 en 1500 euro.

Mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je vliegticket, wij helpen je graag.

Paspoort & visum

Je paspoort moet bij aankomst in India nog minimaal zes maanden geldig zijn en je bent verplicht je paspoort af te geven bij de hotels (je kunt eventueel je BSN nummer doorstrepen). Ook heb je een e-visum nodig, dit kun je 1 maand voor vertrek online regelen.

 

Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Image by Rifath @photoripey

Valuta
In India wordt betaald met Indiase roepie. Je kunt gewoon geld opnemen bij lokale pinautomaten, mits je bankpas ingesteld staat op de juiste instellingen.

 

Vervoer

Gedurende de hele reis maken we gebruik van een eigen kleine bus die voorzien in van airconditioning. Het reizen met eigen vervoer heeft als voordeel, voornamelijk tijdens lange reisdagen, dat we regelmatig kunnen stoppen in de dorpjes en plaatsen waar we doorheen rijden. Ook zijn de kleinere busjes wendbaarder door de drukke steden. Het nadeel van de kleine busjes is alleen dat er minder opbergruimte is, dus neem niet te veel spullen mee. Houd er ook rekening mee dat India een groot land is en dat we soms lange afstanden moeten afleggen. 

De plaatsen waar we stoppen verkennen we vaak te voet of we maken gebruik van riksja’s voor langere afstanden.

Eten & Drinken

Tijdens deze zijn alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) inbegrepen. Er zullen voornamelijk veganistische maaltijden worden aangeboden, met op aanvraag soms een vegetarische maaltijd. Er wordt geen vlees geserveerd. Er is altijd onbeperkt drinkwater aanwezig, overige drankjes kun je zelf aanschaffen.

Kamerverdeling

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Ook proberen we altijd 2 aparte bedden te regelen, wanneer dit mogelijk is. Wil je liever een eenpersoonskamer, dan geldt daarvoor een toeslag van € 495. Dit kun je aangeven in het boekingsformulier. 

Wat zijn de kledingvoorschriften?

In India is het niet gebruikelijk om schaars gekleed de straat op te gaan. Zowel mannen als vrouwen dienen hun schouders en bovenbenen tot over de knie te bedekken. Maar er zijn nog meer kledingvoorschriften, zo mag je in een Jain-tempel niets van leer mee naar binnen nemen, bij een moskee moet een vrouw het haar bedekken en in een Sikh-tempel moeten mannen dit ook doen.

Schoenen moet je bij heiligdommen vaak achterlaten bij de ingang.

Reis- en annuleringsverzekering

Wij verplichten deelnemers van onze reis om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je niet via ons afsluiten.

 

Welke vaccinaties heb je nodig voor India?

Wij hebben hier een uitgebreid artikel over geschreven, klik hier

 

Klimaat

In de winter (december en januari) is het overdag warm, terwijl het 's avonds en 's nachts behoorlijk af kan afkoelen.

 

Hotel verlening.

Het is niet mogelijk om via ons je reis te verlengen, al ben je natuurlijk vrij om dat zelf te doen. Je kunt er dus voor kiezen al eerder aan te komen in New Delhi en later te vertrekken. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Annuleringsvoorwaarden

Je hebt het recht om de geboekte reis schriftelijk (per e-mail) te annuleren. Per reiziger zijn hiervoor de volgende kosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 56 dagen voor vertrek 20% van de reissom;

 • Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek 50% van de reissom;

 • Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor vertrek 75% van de reissom;

 • Bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek de volledige reissom.

​Een goede annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten in de meeste gevallen.

REVIEWS

wat zeggen anderen?

Ik ben meegeweest met de eerste groepsreis door Noord-India. Ik was alleen, met nog 3 anderen, in een groep van verder koppels. De groep was heel fijn samengesteld: alle leeftijden, en verschillende overeenkomsten: interesse in het land, eten/ koken, vegetarisch/ veganist zijn. Er was hierdoor echt al snel een verbondenheid in de groep!


Amit en Daniëlle staan zowel vooraf, als tijdens de reis voor je klaar. Hulp met de vlucht, of overnachting, meedenken met wat mee moet in de koffer, echt top! Tijdens de reis bezoek je verschillende hoogtepunten, waarbij alles verzorgd is. We werden volledig ontzorgd. Amit kan veel vertellen over het land, en altijd even vertalen.


Iets om rekening mee te houden: de reisafstanden zijn best lang, dus zorg voor een leuke podcast of lekker boek tijdens de busrit.
Ik kijk terug op echt een hele mooie ervaring en kan het echt iedereen aanraden! 

Linda (27)

Amit en Danielle hebben een fijne reis georganiseerd door Noord-India. Met veel cultuur, natuur  en het dagelijks leven in India. India kent veel contrasten en het is een hele belevenis om hier onderdeel van mogen te zijn.

Daniëlle en Amit zijn fijne en zorgzame mensen die open staan voor suggesties. Daarnaast waren de maaltijden goed verzorgd en er werd duidelijk gecommuniceerd wat vega(n) was. Het reisgezelschap was erg prettig.

Mocht je longproblemen hebben, dan is het raadzaam om hier voorzorgsmaatregelen voor te nemen (smog)

Ook de chauffeur die ons rond reed, was top en kundig in het chaotische verkeer.

Al bij al was de reis een superervaring.

Rob (53) & Sandra (54)

Voornamelijk tijdens de reis was het ontzettend fijn om onder hun begeleiding door dit deel van India te reizen. Amit, maar ook Daniëlle, kennen het land en de cultuur goed. Amit spreekt de taal en is altijd bereid te helpen en het gesprek aan te gaan met de locals. En achter de schermen zorgde Daniëlle dat de reis soepel verliep. Wij zijn ervaren reizigers, maar vonden het heerlijk om zowel voorafgaand als tijdens deze reis bijna helemaal ontzorgd te worden.


De reis en de activiteiten zijn zeer afwisselend en divers en we hebben daardoor het gevoel dat we India echt wat beter hebben leren kennen. We bezochten prachtige gebouwen, forten en tempels, maar hebben ook de rust en de natuur ervaren tijdens de safari's. Het eten was heerlijk en er werd gezorgd voor genoeg keuze en altijd aangegeven hoe 'spicy' het eten voor ons buitenlanders kon zijn. We slenterden door de straatjes en over drukke markten, maar gingen ook naar een Bollywood film.

Lana (33) & Michael (36)

bottom of page