top of page

Kookworkshops op locatie

Hey%20Groentje-54_edited.jpg

Vind je het leuk om samen met andere de Indiase keuken te ontdekken en heb je zin in een gezellige dag? Dan zijn de kookworkshops op locatie iets voor jou! We hebben verschillende workshops, zo maken we ontbijtjes, streetfood gerechten, leren we je curry's maken en een hele thali samenstellen. 

 

Lekker eten staat centraal. Wij voorzien jullie van alle middelen die je nodig hebt om smaakvolle gerechten op tafel te zetten. Je kunt ons ook alles vragen over de Indiase keuken, de gerechten die we maken en de verschillende kruiden.

 

Nadat alle gerechten zijn gemaakt wordt er gezamenlijk gegeten!

Wat je verder moet weten

In Veenendaal geven we de kookworkshops bij ons thuis en leren we je in een klein groepje (ongeveer 6 personen) kennis maken met de Indiase keuken. Het leuke is dat je in de lente/zomer, sommige ingrediënten vers uit onze moestuin kunt halen (denk aan sperziebonen, paprika's, aubergine, tomaat en groene chili's).

 

De workshops dure circa 3,5 uur.

 

Tijdens de kookworkshop vertellen we je alles over de Indiase keuken, leren we je kennis maken met de gerechten die we maken en kun je al je vragen aan ons stellen! De workshops zijn dan ook voor alle niveaus. 

 

Alle recepten krijg je na afloop per mail toegestuurd en vergeet geen bakjes mee te nemen, dan kun je de restjes lekker mee naar huis nemen!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Geplande workshops

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page