top of page

Disclaimer

Eigendom

Elke dag werk ik met veel plezier aan mij website www.heygroentje.com. Ik steek veel tijd aan het schrijven van artikelen en het uitwerken van lekkere recepten. Het is dan ook niet de bedoeling om zomaar recepten, artikelen of beeldmateriaal (Sommige afbeelding op mijn website komen vanuit mijn website host WIX.com) te gebruiken of over te nemen. Wil je dit wel, stuur mij dan eerst even een berichtje via danielle@heygroentje.com.

Disclaimer

De informatie die je op mijn website vindt, is gebaseerd op (wetenschappelijke) artikelen, boeken, blogs en/of mijn eigen ervaring. Ik heb een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd, maar weet natuurlijk ook niet alles. Mocht je een foutje tegen komen, dan hoor ik het graag! Aan de inhoud kunnen geen enkele rechten ontleent worden en Hey Groentje is niet aansprakelijk voor het gebruiken of (nadelige) gevolgen van de toepassing van de informatie op deze website.

Recepten

De recepten die op mijn website staan bedenk ik zelf. Het komt wel eens voor dat ik inspiratie op doen vanuit een bestaand recept (dat bijvoorbeeld niet vegan is). Dit recept heeft dan voor inspiratie gezorgd, maar wordt aangepast naar eigen smaak. Verder staan er natuurlijk heel veel recepten online en kan het voorkomen dat iemand mijn heerlijke recept al eerder heeft bedacht, laat dit mij vooral weten.  

Samenwerken

Om jullie van gratis informatie, recepten, artikelen en interviews te voorzien, werk ik soms samen met bedrijven. Samenwerkingen kunnen bestaan uit een langdurige campagne, gesponsorde blogpost, review of bijvoorbeeld een win-actie. Ik ben selectief en werk alleen samen wanneer ik mij met het bedrijf kan identificeren en er enthousiast over ben. Verder beoordeel ik producten altijd naar eerlijkheid, ook wanneer ik niet tevreden ben. Graag wil ik transparant over mijn samenwerkingen zijn, daarom lees je onderaan een gesponsord artikel: Deze blog is geschreven in samenwerking met "naam bedrijf". Wil je een samenwerking aan gaan? Leuk, neem contact met mij op om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

 

Ook ben ik lid van het affiliate programma van Bol.com. Wanneer een bezoeker vanuit mijn website op Bol.com terecht komt en daar een bestelling doet ontvang ik een klein percentage. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan verbonden.

bottom of page